Astfel, ministrul trimite la ANOFM,  ordinul prin care cere să se centralizeze și să se publice subvențiile, la zi, din toată țara, pentru angajarea șomerilor, deoarece mulți bani europeni au fost la dispoziția AJOFM-urilor pentru a le acorda firmelor ca să angajeze persoane peste 18 ani sau peste 45.

Alexandru este hotărâtă să afle ce se întâmplă de fapt cu fondurile.

„Vom afla cum s-au dat, transparent sau preferențial și ce s-a întâmplat cu banii”, a spus ministrul.

„Ca să facem treabă, mai întâi curățăm! Cea mai bună curățenie: scoatem totul la lumină. Mâine dimineață Ordinul prin care cer să se centralizeze și să se publice subvențiile, la zi, din toată țara, pentru angajarea șomerilor, pleacă spre ANOFM.

Mulți bani europeni au fost la dispoziția AJOFMurilor pentru a le acorda firmelor ca să angajeze persoane peste 18 ani sau peste 45. Vom afla cum s-au dat, transparent sau preferențial și ce s-a întâmplat cu banii. Mă interesează rezultatele.

Nicio firmă care a făcut treabă nu are de ce să fie deranjată de măsura mea. Vrem același lucru: corectitudine și cât mai mulți oameni în piața muncii din România. Nu regret că mai și deranjez – lucrurile care nu sunt în regulă.

Închei ziua, mâine tot #lamunca

#unadintreprioritatiSchimbareaANOFM”, a scris Alexandru pe pagina sa de facebook.