Fostul Ministru al Muncii dă vina pe guvernarea PNL pentru problemele economice din România, și pe o potențială criză economică.

„Baietii de la PNL va pregatesc psihic! Vin la guvernare, deci vin taierile! Greaua mostenire, OUG 114/2018 etc… Stiti poezia! Cu datele INS si EUROSTAT nu prea se pun ei de acord insa! Romania are cea mai mare crestere economica din Europa de vreo trei ani, somajul scade, datoria publica scade! Cum dracului vine criza peste noi doar cand se apropie astia de guvernare?“, a scris Vasilescu pe o rețea de socializare.

În timp ce Olguța Vasilescu afirmă că România a avut parte de o creștere economică majoră în ultimii trei ani și de o scădere a șomajului semnificativă, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, spune că din statisticile oficiale reiese un tablou „de speriat” pentru economie.

„În timp ce Dăncilă face fel de fel de scamatorii pentru a rămâne la Palatul Victoria, guvernarea PSD a eșuat lamentabil și acest lucru nu mai poate fi ascuns nici măcar de statisticile oficiale care arată că producția industrială este pur și simplu în cădere liberă față de începutul anului (…) a fost adoptată Ordonanța 114 care a lovit cu puterea unui baros în mai multe sectoare esențiale pentru economie (energie, telecomunicații, bănci, construcții, fonduri de investiții etc.)”, a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt al PNL.