Fostul premier, Ludovic Orban, a fost invitat luni seara în platou la B1 TV. Acolo, fostul șef al Guvernului, cel care s-a ocupat de pandemia de coronavirus, a fost întrebat dacă se va vaccina împotriva coronavirusului.

Ludovic Orban a răspuns categoric că se va vaccina, având în vedere că este singura soluție prin care se poate feri de coronavirus. Mai mult decât, fostul șef al Guvernului a mai spus că îi sfătuiești pe români să meagă să se vaccineze.

“Cu siguranță, da. Vaccinul este o soluție pentru a mă feri de îmbolnăvire, este singura soluție care poate la încetarea pandemiei. Dorința este să revenim la o stare normală. Îndemn pe toți românii, vaccinați-vă. Trebuie recolvate probleme logistice, de personal privind vaccinarea. Lucrurile îmi par în regulă”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a stat în izolare

La începutul lunii octombrie 2020, atunci premier al României, Ludovic Orban s-a izolat și testat pentru coronavirus din cauză că a stat pe lângă o persoană confirmată pozitiv.

În ziua respectivă, Orban ar fi trebui să participe la o vizită de lucru a vicepremierului de atunci Raluca Turcan, împreună cu edilul Capitalei, Nicușor Dan.

Tot atunci ar fi trebuit să meargă într-o vizită de lucru la Uzina Mecanică București, împreună cu ministrul Economiei de atunci, Virgil Popescu, și cu ministrul Apărării Naționale din acea perioadă, Nicolae Ciucă.

Fostul premier a luat decizia de a se izola după ce o persoană care s-a aflat în același studio de televiziune cu el a fost confirmat pozitiv.

Sursa foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu