‘Întotdeauna, banii pe care i-am câştigat, i-am câştigat în relaţii cu firme private’, a afirmat Orban, la sediul central al PNL, ca răspuns la o întrebare pe această temă”, a afirmat Orban la sediul central al PNL, ca răspuns la o întrebare pe această temă.

Întrebat despre salariul pe care îl primeşte în momentul de faţă, Orban a spus că acesta este confidenţial, ‘un salariu decent şi rezonabil’.

‘Cred că salariul este confidenţial, un salariu decent şi rezonabil. Oricum, de luni nu voi mai fi angajat la această firmă privată. Am văzut că toată lumea e preocupată de locul meu de muncă. Ceea ce pot să spun este că, spre deosebire de mulţi care au pus astfel de întrebări, nu am luat nicio leafă de la stat, niciodată în perioadele în care am avut, nu am apelat la ajutor de şomaj, adică alte venituri de la stat, adică întotdeauna banii pe care i-am câştigat, i-am câştigat în relaţii cu firme private’, a explicat Orban.

Declarația vine în contextul în care zilele trecute Daniel Zamfir a scris pe pagina sa de facebook că Ludovic Orban ia salariul de la firma de avocatură Doru Traila şi Asociaţii.

„Ludovic Orban ia salariul de la firma de avocatură Doru Traila și Asociații! Am aflat asta în direct la tv de la dna Traila, care a spus că inginerul Ludovic Orban dă consultații juridice telefonice avocaților de acolo. Tare asta, nu?”