Chiar dacă e în spatele gratiilor, Liviu Dragnea nu poate avea liniște. O altă veste zguduie familia fostului lider al PSD. Se pare că Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra, are probleme cu legea.

Mai exact, se pare că tânăra a efectuat o manevră nepermisă, care i-a adus a ca rezultat suspendarea permisului auto.

Potrivit wowbiz.ro, de peste un an de zile , Gina Alexandra, nora lui Liviu Dragnea, se luptă în instanță cu polițiștii rutieri. Aceștia au sancționat-o pentru o depășire prin loc nepermis pe 9 iunie 2019.

Se pare că un echipaj de la Poliția Rutieră a oprit-o pe Alexandra pe drumul dintre Alexandria spre București. Aflată la volanul unui Porche Cayenne, tânăra a depășit un Ford Transit care transporta utilaje agricole, într-o zonă cu teren înclinat. Potrivit legii, pe acea secțiune de drum se afla un indicator cu “depășire interzisă”.

Nora lui Liviu Dragnea vine cu explicații bune pentru oamenii legii. Aceasta a motivat manevra spunându-le judecătorilor că șoferul din față a încetinit, a tras dreapta de volan și i-a permis depășirea. De asemenea, aceasta a mai adăugat că depășirea s-a efectuat fără a trece de axul drumului.

Șirul evenimentelor nu se oprește aici. Gina Alexandra Dragnea a făcut o altă greșeală. Aceasta  nu a prezentat permisul de conducere la verificările polițiștilor, motivând că nu îl are la ea. Astfel, ea s-a ales cu o amendă de 580 de lei și cu suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice timp de 30 de zile, menționează sursa citată.

Nora lui Dragnea e plină de probleme

După acest ultim incident din trafic, nora lui Liviu Dragnea are o înfățișare la Tribunalul Giurgiu la începutul lunii viitoare, după ce a intentat proces polițiștilor rutieri. Deși a pierdut procesul pe fond, Gina Alexandra a cerut apel în urma consultărilor cu avocații.

Se pare că nemulțumirea tinerei este legată de faptul că oamenii legii i-ar fi suspendat permisul în mod ”nelegal și netemeinic”, în urma depășirii efectuate.

Din păcate pentru ea, judecătorii i-au respins cerearea, având în vedere faptul că nora lui Dragnea nu este la prima abatere de la lege. Mai exact, Gina Alexandra a acumulat 12 contravenții în numai 4 ani, iar potrivit wowbiz.ro, Instanța consideră că ”petenta nu a făcut dovada existenței unor împrejurări care să justifice înlocuirea sancțiunilor aplicate cu sancțiunea avertismentului.”

Totodată, ”sancțiunile stabilite în cauză sunt necesare pentru prevenirea săvârșirii de noi contravenții de către petentă și formarea unor atitudini corecte a acesteia față de ordinea de drept și regulile de circulație rutieră”.