Lovitură la Primăria Capitalei! Toți consilieri generali ar putea fi nevoiți să se izoleze din cauza unui coleg bolnav de Covid-19.

Aurelian Bădulescu dă vina pentru această situație pe Primarul General, Nicușor Dan.

Lovitură la Primăria Capitalei! Bădulescu aruncă acuze

Un consilier general din Consiliul General al Municipiului Bucureşti a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta face parte dintre consilierii care au participat la şedinţa CGMB de vineri.

Informaţia privind diagnosticarea cu COVID-19 a unuia dintre consilierii generali din partea PSD a fost confirmată, luni, la Antena 3, de către fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu.

Acesta a declarat că, după ce vineri şedinţa CGMB s-a desfăşurat într-o sală foarte mică, duminică a fost confirmat ca fiind infectat cu SARS-CoV-2 unul dintre colegii săi de partid.

Bădulescu a reclamat faptul că şedinţa de vineri la care au participat consilieri generali ai municipiului Bucureşti nu s-a desfăşurat în sala de şedinţe care este foarte mare, ci într-un spaţiu mult mai mic, arată news.ro.

”O ședință memorabilă”

“12 ore, 20 de consilieri generali am stat în 20 de metri pătraţi. Unii cu mască, unii fără mască. În aproape 12 ore nu poţi să stai numai cu mască, că mai trebuie să şi mănânci, că nu eşti miner.

Şi minerul în 10 ore trebuie să mănânce, să bea apă şi aşa mai departe. Noi am căutat să respectăm toate măsurile, am stat cu geamurile deschise cât s-a putut”, a declarat Aurelian Bădulescu.

“În cursul zilei de vineri, o ședință memorabilă la nivelul Municipiului București, în ciuda solicitărilor exprese pe care grupul nostru politic le-a avut, acelea de a se desfășura ședința în sala de Consiliu General, adică pe o suprafață de 500 mp unde putea intra cine dorea din cei 50 de consilieri, am ajuns în situația în care să fim sunați de colegul nostru, Consilierul General Petrariu care a fost pozitiv la testul COVID.”, a spus Bădulescu la Antena 3.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea.