”Noi am primit, cu o seara înainte, informația din partea ziariștilor că se va organiza o conferință de presă la Prelungirea Ghencea și colegii noștri au spus că, dacă va fi nevoie – că asta era solicitarea presei – și de o opinia noastră, în special a structurii tehnice, să fie la îndemână pentru reprezentanții presei. Ce a urmat nu am eu cum să justific. Pot doar să spun că îmi pare rău”, a spus Gabriela Firea.

Relația dintre Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu

Primarul Capitalei a declarat, pentru g4media.ro, că cei doi se înțelegeau foarte bine și comunicau la fel de bine.

„Se înțelegeau foarte bine, comunicau foarte bine, nu erau asperități, nu erau momente, să spunem, stânjenitoare, ba chiar domnul Dan venea la grupul nostru, vorbea cu domnul Bădulescu. Ce s-a întâmplat, într-adevăr, și domnul Bădulescu spune că nu și-a dorit să se ajungă la o astfel de situație și explicația dumnealui este aceea că era supărat pentru minciunile care se spuneau”, a mai spus primarul general.

”Nu răspund pentru tot ceea ce se întâmplă în București”

„Nu sunt șefa Bucureștiului. Eu nu pot să răspund pentru tot ceea ce se întâmplă în Municipiul București. (…) Încă nu am această calitate, să conduc o entitate care să fie responsabilă de ce fac mașinile de salubritate în sectoare, dar dacă și acest incident se pune tot în seama mea, eu nu pot decât să regret că tot ceea ce se întâmplă bun în București este datorită eforturilor echipei – ceva impersonal, iar tot ce se întâmplă rău, deși nu am o implicare, este din cauza mea”, a mai explicat edilul.

Sursă foto: INQUAM Photos / Alexandru Busca