Mai precis, fostul lider al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tranșant cu privire la Congresul PSD care a avut loc azi.

Ce spune Ștefănescu

Așadar, Codrin Ștefănescu consider că congresul este doar o glumă macabră în care s-au făcut aranjamente pentru ca Marcel Ciolacu să iasă învingător.

„Congresul PSD o să fie doar o glumă macabră! Cu aranjamente dinainte ticluite, ca să iasă Ciolacu şi mica sa echipă de academişti secreţi. Pe lângă statut, morală şi bun simţ. Pentru că nu numai Eugen Teodorovici a fost umilit de băieţii ăştia ai sistemului. Ci intregul partid cu electoratul său cu tot. Iar personajele acestea, echipate în civil, numai la victoria PSD în alegeri nu se gândesc. Dimpotrivă”, a scris Codrin Ştefănescu sâmbătă pe Facebook înaintea Congresului PSD.

Cine este noul președinte al PSD

Trebuie menționat că mesajul postat de Ștefănescu pe pagina sa de Facebook a apărut înainte de Congresul PSD. După numărarea voturilor, a ieșit la iveală faptul că Marcel Ciolacu este noul președinte al partidului.

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al Partidului Social Democrat în urma votului exprimat de către cei 1.460 de delegaţi din cele 39 de centre regionale organizate, sâmbătă, în cadrul congresului extraordinar al partidului.

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi.

Totodată, au fost înregistrate 49 de voturi nule.

Cine se află în echipa lui Ciolacu

Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi-a prezentat în cadrul discursului viitoarea sa echipă de conducere: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluţă, Vasile Dîncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuţ Pucheanu, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Titus Corlăţean, Laurenţiu Nistor.