”Realitatea Tv a fost inchisa. Companiile de cablu au difuzat mira imediat dupa miezul noptii. Aflu ca Digi chiar cu doua minute mai devreme. Probabil isi freaca mainile, sperand ca le va creste cu un punct audienta la Digi 24. Acestora, din boardul Digi/RCS, le-as aminti insa cat au insistat sa fie preluat Digi 24 de alte firme de cablu, cand postul era la inceput. Sa nu uite si sa nu se bucure! In tara in care un post de televiziune ca Realitatea TV este suprimat neconstitutional, li se poate intampla si lor oricand. Si orice!

UPC este singura companie care va prelua Realitatea Plus.

Nu-i nimic! Eu ii incurajez pe jurnalistii Realitatea sa continue. Am sa merg in continuare in emisiunile lor, ori de cate ori ma vor chema, chiar daca ar emite doar pe Facebook”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Realitatea TV este prima televiziune de ştiri din România, fiind lansată în 2001. Miercuri noapte, la ora 12:00, emisia s-a întrerupt brusc pentru cei care urmăreau programul Realitatea TV prin cablu, iar pe ecran au fost afișate benzi colorate.

Programul a continuat însă pe Realitatea Plus, pentru cei care urmăreau transmisiunea postului pe internet.

Consiliul Național al Audiovizualului – CNA a discutat în ședința de marți cererea de prelungire a valabilității licenței audiovizuale pentru Realitatea TV, însă votul membrilor autorității audiovizuale a stabilit că legea nu permite continuarea activității postului.