Vedeta de la PRO TV, Mirela Stoian, cunoscută pentru rolul ”Lila” din serialul ”Vacanța Mare”, trece prin momente cumplite. Deși serialul în care a jucat a fost unul dintre cele mai apreciate la acea vreme, acum lucrurile s-au întors în defavoarea actriței.

Alături de Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, Mirela Stoian a fost una dintre cele mai urmărite actrițe din România, însă odată cu dispariția serialului, viața acesteia s-a schimbat radical. Actrița nu a mai apărut deloc în lumina reflectoarelor și susține că de vină ar fi chiar rolul pe care l-a jucat.

Ultima sa apariție a fost în urmă cu câțiva ani în cadrul unei emisiuni de la TVR, alături de fiica sa și de Corina Dănilă, iar de atunci, Mirela Stoian nu a mai fost văzută niciodată.

În urmă cu câțiva ani, actrița susținea că nu duce deloc dorlul personajului ”Lila” și totodată, potrivit acesteia, personajul a fost cel din cauza căruia nu își găsește de muncă și trăiește diverse experiențe.

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj”, declara Mirela Stoian.

Trăiește din banii de la părinți

Totodată, actrița a mai menționat că în perioada în care juca în serialul ”Vacanța Mare” avea un salariu mare, din care a trăit decent și din care și-a luat și un apartament în care locuiește alături de soțul ei.

Aceasta a mai declarat că în acea perioadă își făcea toate poftele și nu se gândea deloc că lucrurile s-ar putea termina atât de brusc. În prezent, Mirela Stoian trăiește din ajutorul familiei sale, mai exact din banii de la sora și de la părinții ei.

„Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent.Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri şi nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc.

Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!”, mai spunea Mirea Stoian în urmă cu ceva ani.