O super vedetă a semnat cu Pro TV! Va avea propria rubrică în una din cele mai apreciate emisiuni a postului, ”Vorbește lumea”.

Rubrica sa va acoperi toată plaja de subiecte în legătură cu care ar putea fi interesate femeile/mamele cu copii mici.

O super vedetă a semnat cu Pro TV! Lavinia Pârva se reinventează

Lavinia Pârva afirma recent că este extrem de ocupată cu afacerea pe care a dezvoltat-o în pandemie, site-ul său de haine, dar și cu creșterea micuțului Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică.

Acum anunță însă că va avea și o colaborare cu o cunoscută emisiune de televiziune. Lavinia va apărea săptămânal în emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV.

Vedeta va avea propria rubrică, una pentru părinți.

”Mi se potrivește și o fac cu mare drag”

”Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag.

Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă.

Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a dat artista detalii, conform click.ro.

Anunțul oficial al angajării Laviniei Pîrva în televiziune va fi făcut joi dimineața, de la ora 10.30, chiar în cadrul emisiunii de la PRO TV.