Recent, Ștefan Bănică Jr. a postat pe un site de socializare o poză cu colega sa de la X Factor, Loredana Groza. Internauții au reacționat imediat și au lăsat mai multe comentarii la fotografie. Unul dintre comentarii l-a deranjat foarte tare pe artist, având în vedere că persoana care a lăsat comentariul a jignit-o pe soția sa, Lavinia Pârva.

‘Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu.’, este comentariul lăsat la imaginea anterior menționată.

Artistul s-a enervat la remarca internautului și i-a dat un răspuns pe măsură, scriind  ”Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce cauta pe pagina mea! Marș afară”. Din răspunsul dat, este clar că Ștefan Bănică Jr. a fost profund iritat de comportamentul internautului.

Lavinia Pârva, o mamă devotată

Cei doi încearcă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii, motiv pentru care fiul lor, Alexandru, nu prea a fost expus pe rețelele de socializare. Artistul spune despre soția sa că este o mamă devotată și că se implică foarte mult în creșterea micuțului.

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui’, a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Juratul de la X Factor a mai menționat că relația celorlalți doi copii ai săi, Violeta și Alexandru, cu actuala soție este una foarte bună.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă’, a mai spus Ștefan Bănică Jr. pentru sursa anterior menționată.