Ștefan Bănică uimește din nou. Deși se spunea despre el că a fost violent cu fostele soții, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Cel puțin asta susține actuala soție, Lavinia Pârva.

Ștefan Bănică, violent cu soția?!

Soția acestuia, Lavinia Pârva, a dezvăluit că nu există nicio urmă de violență în căsnicia sa. Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, a făcut dezvăluiri din spatele „cortinei”, vorbind despre relația sa cu celebrul artist. Fără nicio ezitare, aceasta a menționat faptul că actuala ei relație este „cea mai matură” dintre toate.

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan” a spus Lavinia Pârva.

Pentru că au circulat mai multe zvonuri conform cărora artistul ar fi un bărbat violent, soția sa a clarificat situația.„Îmi vine să râd pentru că nu știu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată!”, a mai completat soția lui Ștefan Bănică, conform cancan.ro.

Regretata Cristina Țopescu l-a acuzat pe Ștefan Bănică de faptul că ar fi fost violent cu ea. jurnalista a dat de înțeles că este un om violent. Se pare că acesta nu se putea controla, jignea și făcea crize de gelozie. Cristina spunea că avea o fire mai primitivă.

„Cred că nu m-a iubit nimeni atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Pentru mine va rămâne un om special. Ștefan era impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea…”, a povestit Cristina Țopescu.