Loredana Dan a reuşit să îşi construiască o carieră pas cu pas în domeniul transporturilor, prezentă la diverse conferinţe în mediul de business la nivel internaţional. Este o forță feminină, inspiră putere şi ambiţie ce se reflectă în proiectele pe care le susţine.

Compania reprezentată de Loredana Dan a mai obţinut anul acesta titlul de Compania de transport a anului 2017, Premiul pentru Stabilitate Financiară şi Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc.

Internaţional Alexander, companie cu capital 100% românesc, condusa de Simion Apreutese – acționar unic și director general, a înregistrat creşteri importante în fiecare an. Businessul companiei se dezvoltă continuu, International Alexander devenind un integrator independent de servicii 4PL in sectorul de transport si logistică.

Numarul angajaţilor ce s-au alăturat echipei a ajuns la aproape 800 de persoane.

Flota companiei a fost reînnoită şi a crescut cu aproximativ 55 de capete tractor şi 85 de remorci în 2016, 45 ansambluri in 2017 investiţie totală de 11 milioane euro, iar pentru 2018 se estimeaza o crestere cu aproximativ 50 unități. Depozitele proprii existente în Arad  și cele în curs de construcție în Timișoara, Sibiu și Bucuresti vor asigura partea de logistică și parteneriate stabile.

Astazi,pe langă sediul din Arad, Internaţional Alexander are puncte de lucru în Timisoara,Bucureşti şi Oradea şi au fost deschise filiale şi în alte ţări, precum Serbia, Ungaria si Germania.

Compania s-a specializat şi şi-a îmbunătaţit serviciile dedicate sectorului auto, având un obiectiv clar, acela de a deveni furnizor performant de servicii de logistică şi transport: complete,competitive şi continue.