În cadrul programului ”Iluminat Public” au fost publicate 23 de dosare aprobate, prin care unităţile administrativ teritoriale (UAT) vor beneficia de fonduri pentru modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat cu un consum ridicat de energie cu corpuri de iluminat cu LED, precum şi achiziţionarea şi instalarea sistemelor de dimare/telegestiune care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiţii.

Câte dosare au fost acceptate în programul Rabla Clasic

Totodată, în programul „Rabla Clasic” au fost acceptate 17 dosare pentru 36 de autovehicule, în timp ce pentru programul ”Rabla Plus” s-au avizat favorabil 58 de dosare pentru 146 de autovehicule, dintre care 17 electrice hibride şi 129 pur electrice.

AFM precizează că sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în programul „Rabla” a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020, iar listele cu dosarele acceptate sunt publicate pe site-ul instituţiei.

Înscrierile în cadrul programelor Rabla au fost prelungite

La finalul lunii septembrie, AFM a transmis că înscrierile persoanelor juridice pentru aceste două programe a fost prelungită. Pe site-ul instituției se găsește procedura de depunere a dosarelor precum și lista cu dosare analizate până acum.

Sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în programele „Rabla Clasic” şi „Rabla Plus” a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020, inclusiv, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat transmis, marţi, Agerpres.

Dosarele de acceptare depuse de persoanele juridice în cadrul celor două programe guvernamentale se transmit la AFM, începând cu 24 iulie 2020, exclusiv prin intermediul poştei electronice.

În acest sens, procedura cuprinzând modul de transmitere a documentelor, adresele de e-mail prin intermediul cărora se realizează comunicarea informaţiilor necesare, precum şi alte instrucţiuni, sunt publicate pe site-ul www.afm.ro.

De asemenea, pe pagina de internet a instituţiei se publică, periodic, liste cu dosarele analizate în aceste programe.