Acesta este al patrulea centru logistic al companiei nemţeşti şi va fi construit de firma Bog’Art. Noul sediu regional va fi ridicat pe un teren de 14 hectare situat pe strada Timişoarei din Lugoj şi va avea o suprafaţă construită de peste 45.000 mp.

Acest depozit va gestiona şi asigura transportul produselor către magazinele din zona de Sud-Vest a țării, spun reprezentanţii Lidl.

„Ritmul rapid de extindere a companiei și necesitatea aprovizionării zonei de Sud-Vest a României au impus dezvoltarea acestui proiect pentru care am ales serviciile unei firme românești, cu expertiză în construcții de o asemenea anvergură”, a declarat Sergiu Fală, director naţional de expansiune şi servicii centrale, membru în Consiliul de Conducere al Lidl România.

CITIŢI ŞI Un fond de investiţii a cumpărat cu 10,5 mil. euro spaţiile a nouă magazine Lidl din România

În cadrul noului centru regional vor lucra circa 100 de muncitori. În reţeaua naţională de 192 de magazine Lidl lucrează, în prezent, peste 4.200 de muncitori.

Lidl activează în peste 26 de țări europene şi are peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii zece comercianți de produse alimentare la nivel mondial.