Se pare că niciodată nu iese fum fără foc. În ultimul timp, tot mai multe zvonuri dădeau de înțeles că Lidia Buble s-ar fi despărțit de Răzvan Simion. Acestea par să se adeverească.

Lidia Buble e terminată

Se pare că s-a terminat iubirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. Primul semn a venit chiar de la vedeta Antenei 1. Acesta a fost suprins în compania unei roșcate misterioase. Se pare că acesta nu este singurul indiciu că cei doi nu mai sunt împreună.

Dacă până acum au continuat să susțină că relația lor este una perfectă și că nu au neînțelegeri, cei doi nu prea mai fac față valului de întrebări venit din partea fanilor cu privire la ruptura dintre ei.

Răzvan Simion a avut o reacție ciudată în direct la Neatza cu Răzvan și Dani. A scăpat porumbelul și a spus că relația lor nu mai este…și s-a oprit brusc, fără ca măcar să specifice cum anume nu mai este relația cu Lidia Buble.

Acum a reacționat și Lidia Buble comentariilor și speculațiilor. Blonda a luat foc și a avut o reacție acidă cu privire la lucrurile ce se spun vizavi de relația ei cu Răzvan Simion. „Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble pe rețelele de socializare, fără să răspundă la întrebarea dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion.

Deși sunt împreună de ceva timp, Răzvan Simion nu îi cunoaște familia Lidiei Buble. Acum ceva timp, artista a vorbit deschis despre acest lucru și a menționat că iubitul ei va merge să-i cunoască părinții numai după ce o va cere de soție.