Invitată recent într-o emisiune tv, Lidia Buble a fost foarte sinceră şi a povestit câteva episoade dureroase din copilăria ei. Cântăreaţa de 26 de ani din Deva a recunoscut că tatăl ei, pastor penticostal, a umilit-o şi a bătut-o de mai multe ori.

Lidia Buble a mărturisit că era mare scandal dacă venea acasă mai târziu de ora 10 seara şi spune că a fost nevoită să doarmă pe preş de multe ori.

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!”, a povestit artista.

„Îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ”

Mai mult, Lidia şi-a adus aminte cu durere cum, din caua unei gafe foarte mari, tatăl ei a venit la şcoală şi a umilit-o de-i venea să intre în pământ: a bătut-o de faţa cu toţi colegii.

„A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a mărturisit Lidia Buble, potrivit cancan.ro.

Cântăreaţa are zece fraţi şi surori, iar în perioada liceului a lucrat și într-o cafenea dintr-un centru comercial din Deva.