Se pare că înainte de avea o relație cu Răzvan Simion, Lidia Buble ar fi trăit o poveste de dragoste cu Cezar Juratoni, sportiv de performanță și în prezent vedetă în mega-show-ul “Survivor România”.

Potrivit cancan.ro, artista chiar ar fi avut în plan să se căsătorească cu acesta, însă cei doi nu au reușit să se înțeleagă.

Povestea dintre cei doi a început în liceu, iar potrivit surselor cancan.ro, Lidia Buble și Cezar Juratoni au format un cuplu timp de patru ani. Din păcate însă, povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat, iar fiecare a mers pe propriul drum.

De ce s-au despărțit?

Se pare că despărțirea s-a produs din cauza Lidiei Buble și a stilului ei de viață.

Mai exact, potrivit sursei citate, în perioada în care erau împreună, mai ales pe final, Cezar Juratoni ar fi fost, pur și simplu, exasperat că, din cauza Lidiei, acesta nu se putea odihni suficient, după o zi grea petrecută la antrenament, în sala de box, lucru care îl afecta din punct de vedere profesional.

În ceea ce o privește pe Lidia Buble, artista își trăia viața la maximum, iar nopțile luni ar fi devenit o regulă pentru ea.

Astfel, acesta ajungea acasă dimineață și obișnuia să pună muzică, în condițiile în care iubitul ei încă dormea.

Într-un final, însă, povestea de dragoste s-a stins, iar relația a luat sfârșit.