Având în vedere că are foarte mulți frați și surori, se pare că vedeta își dorește o familie destul de numeroasă.

Noile informații au fost făcute publice după ce Lidia Buble le-a da ocazia fanilor de pe Instagram să-i pună tot felul de întrebări.

Unul dintre fani nu a mai putut rezista și a întrebat-o direct pe cântăreață. „Câți copii îți dorești?”

Lidia Buble nu s-a abținut de la această întrebare și a răspuns că își dorește patru băieți, ținând cont de faptul că și ea provine dintr-o familie numeroasă.

„Am primit de foarte multe ori această întrebare…Pentru că provin dintr-o familie numeroasă și știu cât de fain este, am fost crescută în spiritul ăsta…îmi doresc foarte mult patru băieți” a spus Lidia Buble, pe Instagramul său.

„Nu ar fi exclus” un copil

Totodată, zilele trecute, artista a mărturisit în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, că relația sa cu Răzvan Simion merge foarte bine și, mai mult de atât, când se va termina perioada de carantină nu ar fi exclus ca cei doi să devină părinți.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble.