Lidia Buble vine cu o veste incredibilă în timpul pandemiei de coronavirus. Deși toată lumea spune că se va despărți de vedeta Antenei 1, Răzvan Simion, lucrurile nu stau deloc așa. Anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea.

Lidia Buble, însărcinată?!

Aflată în izolare cu Răzvan Simion, Lidia Buble ar putea să rămână însărcinată. Chiar vedeta a dat detalii incendiare despre acest subiect la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Blonda spune că în relația lor nu există nicio problemă, dar și că nu ar fi exclus ca cei doi să devină părinți.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze.

Culmea, eu și Răzvan nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a spus Lidia Buble.