DIICOT a transmis luni, printr-un comunicat, că prin rechizitoriul din data de 16 noiembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar, a doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, se arată în comunicaul celor de la DIICOT.

De asemenea, prin actul de sesizare, s-a reţinut faţă de un alt inculpat, cercetat în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la dare de mită, faptul că, la data de 15.02.2021, în intervalul orar 02:55:30 – 03:01:35, în timpul unei convorbiri telefonice purtată cu inculpata cercetată (nr. Lidia Buble) pentru săvâşirea infracţiunii de dare de mită, a instigat-o pe aceasta să ofere diverse sume de bani cu titlu de mită, cuprinse între 300 lei şi 200 euro către lucrătorii de poliţie.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.

Numele inculpaţilor se regăsesc pe portalul instanţei de judecată: Lidia Buble, Laurenţiu Cristian Ciupercă, Marius Constantin Miulescu, Elena Danila Reznicsek şi Dragos Ştefan Presură.

Lidia Buble a surprinde de fiecare dată

Lidia Buble a uimit întreaga audiență de la Antena 1. Ea a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Telespectatorii au rămas mască când au auzit cuvintele care i-au ieșit pe gură vedetei. Totul s-a petrecut la o oră de maximă audiență. Mai exact, în cadrul emisiunii Asia Express.

Lidia Buble și sora ei, Estera, se află tot mai aproape de finala competiției Asia Express. În ultima ediție a emisiune, Lidia Buble a fost suprinsă într-un mod extrem de plăcut. La una dintre probe i-a fost legat un șnur roșu pentru a avea noroc în dragoste. Momentul inedit a făcut-o pe Lidia Buble să reacționeze imediat.

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble.

Trebuie spus că Lidia Buble formează un cuplu de câteva luni bune cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cei doi au fost într-o vacanță împreună, iar actorul a venit și în România pentru a cunoaște familia cântăreței.