Lidia Buble a uimit întreaga audiență de la Antena 1. Ea a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Telespectatorii au rămas mască când au auzit cuvintele care i-au ieșit pe gură vedetei. Totul s-a petrecut la o oră de maximă audiență. Mai exact, în cadrul emisiunii Asia Express.

Lidia Buble și sora ei, Estera, se află tot mai aproape de finala competiției Asia Express. În ultima ediție a emisiune, Lidia Buble a fost suprinsă într-un mod extrem de plăcut. La una dintre probe i-a fost legat un șnur roșu pentru a avea noroc în dragoste. Momentul inedit a făcut-o pe Lidia Buble să reacționeze imediat.

Lidia Buble se mărită? Anunțul făcut în direct

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble.

Trebuie spus că Lidia Buble formează un cuplu de câteva luni bune cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cei doi au fost într-o vacanță împreună, iar actorul a venit și în România pentru a cunoaște familia cântăreței.

Mesajul transmis de Lidia Buble

Lidia Buble declara în urmă cu câteva săptămâni că este fericită și se consideră o femeie norocoasă.

„Sunt fericită pentru mine. Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta.

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete.

Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, sunt declarațiile făcute de Lidia Buble.

Pe de altă parte Răzvan Simion este și el fericit alături de Daliana Răducanu. Acum câteva săptămâni, cei doi s-au pozat și în dormitor, după care au postat imaginea și pe Internet. În imagine, noul cuplu este îmbrățișat în fața oglinzii. Fotografia a fost distribuită de Răzvan Simion, alături de un mesaj pentru iubita sa. ”Din multe vieți… mulți ani pentru această viață!”, a scris Răzvan Simion în dreptul imaginii postate alături de iubita sa, Daliana Răducanu.