Ministerul Apărării Naţionale (MApN) va organiza, în 8 septembrie, o licitaţie pentru achiziţionarea de servicii de telecomunicaţii, valoarea contractului, care se va derula pe o perioadă de 48 de luni, fiind estimată între 50 şi 85 milioane de lei (fără TVA).

Contractul prevede închirieri de circuite şi fluxuri de telecomunicaţii, asigurarea de servicii de telefonie fixă şi transmisii de voce şi date, precum şi asigurarea accesului la Internet şi alte servicii de telecomunicaţii, conform descrierii din documentatţa descriptivă ataşată anunţului de participare publicat pe e-licitatie.ro

Autoritatea contractantă solicită viitorilor ofertanţi depunerea unei garanţii de participare în cuantum de 90.000 lei şi una de bună execuţie reprezentând 5% din valoarea fără TVA a contractelor subsecvente.

Contractul va fi finanţat de la bugetul de stat. „Plata se va realiza lunar, după efectuare recepţiei serviciilor prestate în luna anterioară plăţii”, se precizează în anunţ.

La licitaţie pot participa ofertanţi care au înregistrat o cifră de afaceri de cel puţin 35 milioane de lei în ultimii trei ani.

Procedura de achiziţie se va desfăşura în două faze, prima fiind de calificare, în cadrul cărei vor fi selectaţi primii 20 de ofertanţi, în ordinea descrescătoarea a cifrei referitoare la experienţa similară.

SURSA: Medifax