Șirul postărilor de pe internet extrem de acide la adresa noii guvernări, publicate de Lia Olguța Vasilescu în ultima vreme, a continuat și joi, cu un mesaj extrem de dur.

”Lăsați-i proști, nu le mai deschideți capul! Să caște năuciți ochii la „gaură” în continuare și să se mire de unde am avut noi atâția bani să aruncăm cu ei în populație”, a scris fostul ministru al Muncii pe contul său de Facebook, după ce a preluat o postare a economistului Adrian Câciu.

Acesta explică faptul că, în general, la niciun minister nu există bani, dacă nu este condus de un management performant. Economistul scrie, ironic, că oferă o lecție gratuită miniștrilor din actualul guvern liberal, despre cum se pot gestiona cheltuielile și găsi fondurile necesare pentru desfășurarea în bune condiții a activității ministerelor.

Dealtfel, nu este prima postare din ultima vreme a Liei Olguța Vasilescu, în această notă extrem de agresivă. Ea scria nu acum mult timp, despre cea care a preluat portofoliul deținut anterior de Vasilescu: ””Competenta” venită la Muncă direct din guvernul Zero, crede că 2 e mai mare decât 16. Aproape două miliarde e deficitul la pensii în 2019, față de 16 miliarde cât era deficit în 2016. Proști, proști, dar mai și claxoneaza…”.

Puteți vedea ultima postare a Liei Olguța VAsilescu mai jos: