„Plimba niste zvonuri ca s-au furat bani de la buget si e penal si e grup infractional si prostiile lor de habarnisti, pentru a se asigura ca poporul ramane iar inert la masurile de austeritate pe care le pregatesc! Ce bani am furat noi? De unde? Cat? Ce fumezi?Spune ca deficitul nu poate fi tinut sub 3 la suta anul acesta. Noi am putut, desi in fiecare an minteai tu, apocalipticule, ca va fi mai mare. Banca Mondiala spunea saptamana trecuta ca se poate. Dar daca esti prost sau te cheama Cîțu nu stii cum si nici nu intrebi unii mai destepti ca tine!

Spune ca sunt guraliva. Nu ati vazut nimic pana acum, habarnistilor! Credeti ca nu vom avea reactie cand vedem cum va bateti joc de munca noastra si de toate categoriile sociale? Pregateste-ti blana ca vad ca te mananca!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a susținut joi o conferință de presă în care a arătat că tot ce a găsit la minister a depășit cele mai pesimiste așteptări, iar partenerii internaționali nu au cunoscut situația reală.

”România a fost condusă după două bugete: cel prezentat în Parlament și cel care avea toate informațiile reale, folosit pentru finanțarea baronilor locali. Este metoda Al Capone, cu două registre.”, a spus Cîțu.

”Ce facem cu acest jaf? Eu voi sesiza organele competente. Studiem posibilitaea sesizării organelor de competență penală, pentru constituirea de grup infracțional organizat.”, a declarat ministrul de Finanțe.