Lia Olguța Vasilescu le-a răspuns extrem de dur celor care critică guvernarea PSD că a mărit salariile, fără să evalueze consecințele acestei măsuri. Fostul ministru al Muncii a postat pe Facebook, în sprijinul argumentelor sale, o poză în care îl prezintă pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, discutând și făcând calcule legate de salarii.

”Numai nebunii își închipuie că atunci când majoram salariile nu făceam toate analizele de impact și nu întorceam pe toate fețele orice aliniat din lege!”, a scris Vasilescu duminică seară pe internet.

”Ministerul Muncii făcea textul care apoi intra în dezbaterea Coaliției de guvernare și a finanțiștilor. Băieții care se pregătesc să preia puterea promit că ”evaluează” acum ce am făcut noi în 2017, să vadă dacă a fost bună creșterea veniturilor… Tot așa pierd ore întregi în analiză sau nu se mai obosesc și taie direct când le dă cu virgulă?

P.S. Am făcut fotografia după vreo trei ore de discuții. Stăteam la masă, ca la școală, împreună cu colegii de la Ministerul Muncii și așteptam verdictul…”, a mai scris fostul ministru.

Puteți vedea postarea mai jos: