Lia Olguţa Vasilescu a petrecut noaptea de Revelion la o petrecere alături de soţul său, Claudiu Manda, şi de alte deputate din PSD, precum Alexandra Presura sau Eliza Peţa-Ştefănescu.

Din imaginile postate de Claudiu Manda, se poate observa că cei prezenţi s-au bucurat să petreacă împreună noaptea dintre ani, iar accesoriile vestimentare purtate au fost unele de neuitat.

„La mulţi ani frumoşi şi norocoşi vă urăm!

Fie să avem cu toţii un an mai bun, plin de împliniri şi zile fericite!”, este mesajul postat de soţul Liei Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguţa Vasilescu, cea mai bună femeie-politician în 2019 în România

Finalul de an a fost unul foarte fericit pentru Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda. Cel din urmă scria pe 30 decembrie, tot pe pagina sa de socializare, că este foarte mândru de soţia sa, după ce această a ieşit pe locul întâi într-un sondaj realizat de DCNews, cu titlul „Cine este politiciana anului 2019?”

Lia Olguţa Vasilescu şi-a zdrobit adversarele în acest chestionar, adunând 35,1% din voturi. Ea a fost urmată, la mare distanţă, de alte două membre ale PSD: fosta sa şefă Viorica Dăncilă (26,2%) şi Gabriela Firea (20,4%). Au mai înregistrat voturi semnificative Raluca Turcan (8,9%), Cosette Chichirău (3,6%), Norica Nicolai (3,1%) şi Alina Gorghiu (2,8%).