A învățat-o pe propria piele, în urmă cu 15 ani, în Israel, țara sa natală, unde a dezvoltat o companie de training. Iubește ceea ce face și asta îi menține în permanență interesul pentru business și abilitatea de a transforma oportunități în lucruri minunate. Încă din facultate debordează de energie. Cu toate că era în permanență interesată de oportunitățile pe care avea să i le ofere universitatea, deja trecuse-n CV trei joburi part-time. Nu i-a luat mult până să-și dea seama că are o altă cale de urmat: aceea a antreprenoriatului. Se pare că noul rol i s-a potrivit „mănușă“, iar businessul i-a mers ca uns. Totuși, și-a dorit mai mult, iar în urmă cu zece ani a identificat o oportunitate în România unde a pus temeliile firmei Mentor Finance, companie de investiții private equity.

Tot aici, ea a fondat și BWFR. Un ONG care vine în întâmpinarea nevoilor femeilor de afaceri din țară și numără acum 1.500 de membri, pentru că Osnat Peled crede cu tărie în împărtășirea ideilor, gândurilor și strategiilor. „În urmă cu 18 ani, participam într-un forum pentru femei de afaceri din Israel. Pe atunci, aveam un startup, nu aveam contacte, însă îmi doream să schimb lumea. Într-una din conferințe, am cunoscut o femeie de afaceri mai în vârstă, cu care am început să comunic. Atunci, am descoperit că avem atâtea în comun, iar ea s-a oferit să mă ajute, recomandându-mi serviciile unui prieten de-al său, care a și devenit primul meu client. Atunci am înțeles puterea networkingului și cât de important este să ajutăm alți antreprenori în primii lor pași“, explică antreprenoarea.

Citiţi şi Povestea Gabrielei Firea, jurnalistul care a ajuns primar al Capitalei

Citiţi şi Povestea Ancăi Vlad, femeia care a creat "Farmacia Inimii, Catena"

Citiţi şi Povestea Laurei Codruţa Kovesi, femeia în care românii au cea mai mare încredere!

Citeşte şi Povestea Ancăi Dragu, a doua femeie ministru al Finanţelor din istoria României

Site-ul capital.ro vă prezintă în fiecare zi din luna martie portretul unei femei de succes din România, extras din ultima ediţie a Top Capital 50 Femei de Succes, publicat la finalul anului trecut.