Laurențiu Reghecampf este cunoscut în mass media din România pentru discreția pe care o afișează când este întrebat despre viața sa personală. Însă acum, acesta a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre subiectul principal de la televizor şi din presă: divorțul său de Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf a clarificat situația actuală dintre el și a doua soție. Acesta a vorbit despre divorț, dar și despre împărțirea averii.

„A fost introdusă o acțiune de divorț și partaj din luna august 2021, cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022”, sunt cuvintele antrenorului de fotbal.

„Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public”

Antrenorul Universității Craiova a spus că dorește ca familia și viața sa persoanală să nu mai fie un subiect public pentru jurnaliștii și cetățenii din România. Acesta a explicat că viața sa privată nu ar trebui să reprezinte un interes major, de aceea solicită să îi fie respectată intimitatea.

„Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni. Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect”, a spus acesta.

„Copii vor reprezenta întotdeuna o prioritate”

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a infirmat orice zvon care susține că ar absenta din viața copiilor săi. El a explicat că aceștia vor reprezenta mereu o prioritate și că se va dedica complet educării și susținerii lor.

„Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată”, a transmis Laurențiu Reghecampf., potrivit WOWbiz.

Despre moștenirea Anamariei Prodan

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a explicat că niciodată nu a atentat la moștenirea primită de Anamaria Prodan de la regretata sa mamă, Ionela Prodan.

„Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal”, a fost mesajul lui Laurențiu Reghecampf.