Astăzi, 27 septembrie, este ziua de naştere a Simonei Halep. Sportiva născută la Constanţa împlineşte 28 de ani. Antrenorul Darren Cahill, cel care se va alătura iarăşi staff-ului tehnic al sportivei, i-a urat acesteia “La mulţi ani!” printr-un mesaj postat pe Instagram.

“Aceasta e privirea pe care o ai când ştii că sosesc cadourile! La mulţi ani Simona Halep! Să ai o zi minunată şi să te asiguri că băieţii (Toni, Theo & Daniel) vor avea grijă deosebită de tine astăzi. Felicitări pentru un an cu numărul 28 minunat şi haide să-l facem pe cel de-al 29-lea chiar şi mai bun”, a scris australianul pe Instagram, alături de o poză cu Simona Halep zâmbitoare.

Simona Halep se află în prezent la Beijing, unde se recuperează şi se pregătește pentru un nou turneu, după accidentarea pe care a suferit-o la spate în optimile turneului de la Wuhan, în meciul contra Elenei Rybakina din Kazahstan.

Simona a primit un mesaj de felicitare şi din partea Ministerului Apărării din România. Pe pagina oficială de Facebook a instituţiei a fost publicată o poză cu sportiva în uniformă, alături de mesajul “La mulţi ani, Simona! Eşti numărul 1 în inimile noastre!”