Kelemen Hunor anunţă deja un an electoral bun pentru UDMR

UDMR, formaţiunea condusă de Kelemen Hunor, are planuri mari pentru alegerile locale din acest an.

La scrutinul din 9 iunie, Uniunea poate obţine un număr de primari cel puţin la fel de mare ca în 2020, a afirmat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR s-a aflat în weekend la evenimentul de inaugurare a lucrărilor de modernizare a Colegiului Naţional de Artă Târgu Mureş.

Liderul maghiar a subliniat importanţa pe care judeţul Mureş o are pentru UDMR, menţionând şi municipiul Târgu Mureş, dar şi Reghin. La fel de importantă este însă orice comună din România unde UDMR are posibilitatea de a câştiga Primăria, mai spune el.

„Eu cred că ceea ce am câştigat în 2020 putem câştiga şi în 2024 şi atunci putem spune că avem un rezultat bun.

Judeţul Mureş este important, municipiul Târgu Mureş este important, este important şi Reghin, este importantă şi fiecare comună unde noi avem posibilitatea de a da primarul.

Şi eu cred că, dacă reuşim să păstrăm rezultatele din 2020, atunci avem şi în 2024 un rezultat bun pentru comunitate”, a declarat Kelemen Hunor.

Va creşte viteza cu care primarii UDMR implementează proiectele cerute de cetăţeni

La acest moment, UDMR are primari în 200 de localităţi. Se speră menţinerea acestui număr sau, de ce nu, creşterea lui după alegeri.

Kelemen Hunor a explicat şi cum s-a realizat procesul de dezvoltare care se vede deja în Târgu Mureş şi de care beneficiază toţi locuitorii municipiului.

Kelemen Hunor
SURSA FOTO: Facebook, Kelemen Hunor Oficial

Direcţia trebuie păstrată, iar viteza de realizare a proiectelor trebuie mărită, adaugă el.

„Am început în municipiul Târgu Mureş o schimbare de direcţie şi o dezvoltare puternică a oraşului, ceea ce se şi vede dacă ne plimbăm prin oraş. Se construieşte peste tot şi vrem să continuăm la o viteză mai mare.

Servicii puternice şi servicii de calitate trebuie să oferim locuitorilor din Târgu Mureş şi din judeţul Mureş. În judeţul Mureş, la fel, în anii care au trecut, foarte multe proiecte au fost lansate, foarte multe proiecte au fost finalizate. Nu este momentul să ne oprim şi să schimbăm direcţia.

Deci, în Mureş, atât în judeţ, cât şi în municipiu, noi credem că direcţia este bună, viteza trebuie mărită, trebuie să fim consecvenţi şi promitem un singur lucru: că vom munci pentru comunitate”, a spus preşedintele UDMR.

Liderul UDMR: Nu investim de dragul asfaltului, ci pentru comunitate

El a mai precizat că, după ample investiții în infrastructură, cetățenii așteaptă să beneficieze de servicii de învățământ și sănătate de înaltă calitate.

UDMR va munci pentru a furniza infrastructura necesară, pentru a atrage investitori și a contribui la creșterea economică, pentru a crea locuri de muncă, dar și pentru a asigura servicii de calitate în toate domeniile.

„Astăzi, după foarte multe investiţii în infrastructură, oamenii aşteaptă servicii de calitate în învăţământ, în sănătate, primul rând în sănătate, şi acest lucru trebuie spus, servicii sociale, iar în administraţie- servicii eficiente şi mai puţină birocraţie, mai aproape de cetăţean.

Asta vor oamenii şi au dreptate. Au dreptate, fiindcă dacă noi investim în clădiri, investim în infrastructură, nu investim de dragul asfaltului, de dragul clădirilor renovate sau construite, ci pentru comunitate.

Acest lucru vrem să continuăm şi în anii care urmează”, a declarat Kelemen Hunor la evenimentul de la Târgu Mureş.