Hipermarketul este situat pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 229 A, are o suprafață totală de 4.773 de metri pătrați și una de vânzare de peste 2.700 de metri pătrați și dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru mașini și rasteluri pentru biciclete, transmite companie într-un comunicat.

Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 7:30-21:00.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creează aproximativ 70 de noi locuri de muncă și sprijină astfel dezvoltarea comunității locale.

„Magazinul din orașul Bragadiru este primul al rețelei Kaufland care are implementat un nou concept premium, la Biroul de Informații, care include un punct de vânzare de sine stătător cu produse tabac. Acesta este amplasat la intrarea în magazin, are 16 metri pătrați și este dotat cu casă de marcat ce permite achiziția rapidă. Sortimentul disponibil la Tabak Shop ajunge la aproximativ 200 de produse din tabac, standard și premium, printre care țigări clasice, trabucuri și țigări de foi, tabac, țigări electronice sau diverse accesorii pentru țigări și trabucuri. Conceptul Tabak Shop este nou la nivel de Kaufland, fiind implementat în premieră în România”, mai arată Kaufland.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, lactate, produse congelate vrac, produse nealimentare și drogherie, dar și un raion cu sortiment extins de articole BIO.

De asemenea, noul magazin Kaufland din Bragadiru oferă clienților și un raion de pește proaspăt, cu un sortiment variat de produse clasice și premium. În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill, cu preparate gustoase și gata de servit.

Magazinul își așteaptă clienții cu promoții și oferte speciale cu ocazia deschiderii.

Spațiul este amenajat după cel mai recent concept de design Kaufland România, pentru a asigura clienților o experiență de cumpărături simplificată, rapidă și plăcută. Acoperișul noului magazin este acoperit în întregime de spațiu verde, ce are rol de izolare.

„Obiectivul Kaufland este de a fi cât mai accesibil și la îndemână, tocmai de aceea, ne dorim ca prin extinderea rețelei și în orașe mici să facilităm accesul tuturor clienților noștri. Dotat cu o gamă variată de produse, printre care se evidențiază produsele BIO și sortimentul cu specific local, primul magazin Kaufland din Bragadiru susține și dezvoltarea comunității cu peste 70 de noi locuri de muncă”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Deoarece pentru Kaufland protejarea mediului înconjurător este o prioritate, și noul magazin din Bragadiru deține o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. Iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalația inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi ambientale plăcute, în concordanță cu standardele de sănătate publică. Sistemul de frig din magazin este fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.