Judecătoarea Adriana Stoicescu, de la Tribunalul Timiş, iese la rampă cu un mesaj extrem de dur pe reţelele de socializare. Magistratul dă de pământ cu mai multe persoane publice, dar nu dă niciun nume.

Judecătoarea Adriana Stoicescu s-a dezlănţuit

Judecătoarea vorbeşte despre marea nenorocire care s-a abătut asupra României, dar şi despre papagalii care se cred vulturi. Totuşi, nu dă niciun nume, enigma rămâne până la finalul mesajului.

„Nenorocirea acestui neam sunt papagalii care se cred vulturi. Jalnicele creaturi, ce se cred formatori de opinie, baietei frustrati si complexati, dornici de expunere, in toate pozitiile, ies acum, precum ramele dupa o ploaie buna.

Micutul scurmator ce se simte vanat a iesit sa faca ce stie mai bine: sa arunce cu rahat in tot ce nu intelege. Lacheul de serviciu s- a trezit cu fata la perna pentru ca s-a visat din nou pe cai mari, iar acum e dezamagit ca e doar un vis de adolescent cu cosuri…

Cand doar fetele batrane si nelinistite te mai venereaza, atat iti ramane: sa te dai barbat si destept pe deasupra. Dar noi stim adevarul, nu-i asa? „, a scris Stoicescu pe o reţea de socializare