Teau preia funcţia de preşedinte al Directoratului după ce a îndeplinit, începând cu data de 25 iunie 2013, funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere al CNTEE Transelectrica, potrivit unui comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti,

Teau este preşedinte al Camerei Consultanţilor Fiscali din România, a ocupat funcţia de director general şi administrator în cadrul companiilor Lasselsberger SA Bucureşti şi Sanex SA Cluj-Napoca, precum şi mai multe funcţii de conducere în domeniul financiar – bancar.

Pentru CNTEE Transelectrica SA, Ştefan Bucătaru, a îndeplinit iniţial funcţia de membru al Consiliului de Supraveghere şi ulterior a fost primul preşedinte de Directorat numit, în data de 16 septembrie 2013, în urma implementării guvernanţei corporative la nivelul companiei.

Pe de altă parte, în şedinţa din 9 mai, Consiliul de Supraveghere al companiei l-a numit în calitate de membru provizoriu al Consiliului, până la întrunirea Adunării Generale a Acţionarilor, pe Radu Ştefan Cernov. Cernov, de profesie avocat, a fost administrator la Transgaz SA şi secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.