Ion Țiriac vrea are în plan o construcție grandioasă în nordul Capitalei. Potrivit profit.ro, aceasta ar urma să cuprindă spații de birouri, locuințe, un mall, dar și un hotel. Toate acestea ar urma să fie distribuite pe 27 de tronsoane de clădiri de până la 20 de etaje.

În ceea ce privește suprafața întregului proiect, potrivit sursei citate, acesta ar urma să fie ocupe o suprafață de șapte hectare, iar investiția va costa peste 100 de milioane de euro.

Legat de reprezentanțele auto, Ion Țiriac nu are de gând să renunțe definitiv la domeniul auto din acea parte a Bucureștiului, urmând ca ansamblul său rezidențial să dețină o clădire destinată exclusiv pentru acest compartiment.

Amintim faptul că, potrivit topului Capital, la începutul anului 2021, Ion Țiriac avea o avere estimată la aproximativ două miliarde de euro.  Totodată, se pare că omul de afaceri le-ar fi spus prietenilor săi că ar încasa o pensie cuprinsă între 10.000 si 12.000 lei, pe care nu a încasat-o niciodat și a preferat să o strângă într-un cont.

Niciodată nu a încasat însă banii, ci a preferat să-i adune într-un cont.

Țiriac plătește 100.000 de euro pe lună pentru întreținerea colecției de avioane

Amintim faptul că Ion Țiriac, cheltuie lunar pentru plăcerea sa, suma de 100.000 de euro. Toți acești bani sunt utilizați pentru întreținerea colecției sale persoanle de avioane.

Această pasiune a lui Țiriac este foarte cunscută în România. Miliardarul deține o companie aviatică privată, fiind unicul operator charter de pe piața românească, specializat în servicii VIP și călătorii în interes de afaceri.

În total, Ion Țiriac deține trei avioane și un elicopter, a căror valoare totală este estimată la 120 de milioane de euro. Totodată, omul de afaceri dispune și de o bază fixă, dar și de un terminal propriu.

În 2017, omul de afaceri declara că este pregătit să ofere cadou un avion de lux în orice moment.