Șoc total pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a dat vestea serii. PSD se poate alia în cel mai scurt timp cu ALDE, formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Mega alianța care-l distruge pe Iohannis

Deși ALDE a plecat de la guvernare la mijlocul anului trecut, se pare că PSD a trecut peste acest scandal. Social democrații pun la cale strategia de câștigare a alegerilor locale și a celor parlamentare.

PSD pregătește o alianță cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta, în ciuda opoziției mai multor lideri. Marcel Ciolacu a anunțat la TVR 1, în emisiunea ”România9”, dar și că poartă discuții cu Călin Popescu Tăriceanu și își dorește o reunificare a ”stângii”.

”Nu știu dacă în mod direct, și azi am avut discuții cu Tăriceanu. PSD a redevenit un partid stabil și cu o linie foarte clară. Domnul Tăriceanu are ușa deschisă la PSD să avem discuții politice.

Este posibilă o alianță electorală cu Pro România. Unirea ”stângii” trebuie să fie una normală, naturală, nu prin fuziuni, nu de conjunctură, pentru putere, pentru că vedem unde duce.”, a spus Marcel Ciolacu.