Interviul din cauza căruia a izbucnit un adevărat scandal în familia regală britanică, va fi difuzat duminică la Prima TV. Astfel, de la ora 12.00, telespectatorii români vor putea vedea interviul CBS „Oprah cu Meghan şi Harry”, în care jurnalista va purta o conversaţie intimă cu prinţul Harry şi Meghan.

Oprah Winfrey a vorbit cu Meghan Markle despre viaţa în familia regală britanică, căsătorie, maternitate, munca filantropică, modul în care gestionează viaţa sub o presiune publică intensă.

Mai târziu, celor două li se alătură prinţul Harry pentru a vorbi despre mutarea lor în Statele Unite şi despre speranţele şi visele lor viitoare pentru familia.

Specialul este produs de Harpo Productions.

Producătorii executivi sunt Terry Wood şi Tara Montgomery, co-producător executiv este Brian Piotrowicz.

Specialul este distribuit la nivel internaţional de ViacomCBS Global Distribution Group. Înregistrarea de două ore a avut premiera duminică, 7 martie, pe CBS Television Network din SUA, transmite news.ro.

Lovitură pentru Harry și Meghan după controversatul interviu

În urma acestui interviu, institutul YouGov a realizat un sondaj pentru a vede cât de popular mai este cuplul Harry-Meghan. Așadar, sondajul arată că, pentru prima dată, britanicii care au avut o opinie negativă sunt mai numeroși față de cei care au o opinie pozitivă. 48% dintre respondenți au precizat că au o opinie negativă față de prințul Harry, în timp de 45% dintre aceștia au o opinie pozitivă.

În ceea ce o privește pe Meghan Markle, soția prințului Harry, 58% dintre britanicii care au luat parte la sondaj au precizat că au o opinie negativă, în timp ce 31% dintre ei au o opinie pozitivă.

Sondajul mai arată că popularitatea Familiei Regale nu a fost afectată de dezvăluirile făcute de cei doi. În ceea ce-l privește pe prințul Charles, popularitatea acestuia a fost afectată de interviul oferit de către fiul său. Așadar, opiniile negative asupra sa au crescut cu 6% până la 42%, în timp ce opiniile pozitive au scăzut cu 9 procente, până la 49%.