Așadar, actorul a spus că este „excepțional de bine”, iar lumea îl poate vedea în continuare la teatru și prin toată țara. Mai mult, acesta a dezvăluit că pregătește două filme și o carte în momentul de față.

Mihai Bendeac a spus la ce se pot aștepta fanii săi pe viitor

„Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, sketch-uri, dar filme până acum nu. De aceea sunt și foarte emoționant.

Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc.

Joc rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată”, a declarat Mihai Bendeac pentru cancan.ro

Mihai Bendeac spune că nu este interesat de partea financiară în viața reală

În schimb, Mihai Bendeac a susținut că în viața reală nu e deloc interesat de partea financiară. Actorul a declarat în repetate rânduri că a învățat să trăiască cu „foarte puțini bani” și este mulțumit.

„În viața de zi cu zi sunt de departe cea mai dezinteresată ființă din punct de vedere financiar. Trăiesc cu foarte puțini bani. Așa am fost dintotdeauna și nu vreau să mă schimb”, a completat îndrăgitul actor.

Mihai Bendeac pregătește și o nouă carte

De asemenea, Mihai Bendeac a spus și că pregătește o nouă carte. Amintim că artistul a obținut încasări impresionante cu prima sa lucrare, însă susține că nu a păstrat nimic, alegând să-i doneze.

„Cartea e un fel de continuare a primului meu jurnal. Și sper din suflet să aibă măcar o parte din vânzările primeia, cu cât o să vând mai multe cărți, cu atât o să donez mai mult. Ceilalți bani, din prima carte, i-am donat la Fundeni și la spitalele din țară. În total, au fost cred în jur de 250.000 de euro. Oamenii chiar mi-au mulțumit. Eu nu am păstrat nimic din vânzarea cărții, mă descurc”, a conchis actorul.