Aceasta cuprinde tricouri care dau culoare oricărei ținute și te poartă în spiritul sărbătorilor, cu imprimeuri vesele, de la reni cu papion, la braduleți cu emoji, dar și diferite modele de lenjerie intimă comodă și lejeră. Toate piesele sunt personalizate cu logo-ul celebrului brand de modă.

Astfel se concretizează prima colaborare a lui Cătălin Botezatu cu un retailer din România. „În momentul creării colecției de Crăciun, am avut în gând sărbătorile de iarnă ale copilăriei, cu brazi împodobiți magnific, troiene de zăpadă, colinde și multă fericire. <> este motto-ul colecției. Aceasta reunește piese care pot fi cadoul ideal pentru persoana iubită sau chiar un rasfăț personal binevenit pentru fiecare client Kaufland, indiferent de vârstă”, spune designerul de modă Cătălin Botezatu.

Hainele din colecția semnată de Cătălin Botezatu pentru Kaufland sunt confecționate 100% în România.

„În România, potențialul de extindere a portofoliului cu parteneri români este încă foarte mare, iar acest lucru ne bucură în mod deosebit”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România.