Binecunoscutul Dorian Popa câștigă foarte bine din social media, dar, după cum mărturisește, muncește foarte mult pentru asta. Pe de altă parte, el spune că este o plăcere pentru el, mai ales că totul se pare că merge ca pe roate în acest an.

Luna aprilie se pare că a fost profitabilă pentru Dorian Popa

Întrebate despre veniturile pe care le-a obținut din social media, Dorian Popa a spus că a fost o perioadă foarte bună pentru el și doar în luna aprilie a câștigat peste 100 de mii de euro.

„Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne Ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding”, a declarat vedeta pentru click.ro.

În ceea ce privește proiectele imobiliare, Dorian Popa are planuri mari. În plus, el mărturisește că muncește foarte mult și pregătește o surpriză pentru urmăritorii săi.

„Așteptăm să vedem ce pregătește Hatz Residence pe 2022, poate chiar 2023, pentru că știți foarte bine, vom vinde căsuțele la cheie, exact așa cum se aude. Nu am cum să mai îmi sporesc veniturile pentru că aprilie este plin din toate punctele de vedere. Muncesc, muncesc, muncesc, muncesc! Luni de dimineață la prima oră plec din țară cinci zile, o surpriză pentru urmăritorii mei. Plec undeva foarte frumos unde voi filma, sper eu, undeva pe la 20 și ceva, dacă nu 30 de vloguri în 5-6 zile, e un maraton de filmări, așa fac eu din când în când și a venit timpul, după Germania!”

Care sunt alimentele de care se ferește de Paște?

Și pentru că tot se apropie sărbătoarea Pascală, el a vorbit și despre dieta sa și dacă se ferește sau nu de vreun aliment în această perioadă. În primul rând, Dorian Popa spune că nu ține post, dar încearcă să păstreze mesele „mai light”.

„Nu țin post! Eu cred că Doamne-Doamne a înțeles că volumul de muncă și faptul că, pe lângă un volum de muncă ridicat, mai am și antrenamente care pot fi considerate aproape profesioniste, nu îmi pot permite să mănânc altceva decât foarte bogat, caloric și proteic, dar, Doamne-Doamne a înțeles că eu încerc să fiu credincios cu sufletul, nu pot și cu stomacul.

Cât despre mesele mele încerc să le țin acum mai light pentru că vreau să am formă fizică mai bună, nu neapărat din alt punct de vedere, iar de la masa de Paște nu mă voi abține de la nimic, pentru că îmi este foarte poftă, dar aștept să o mănânc atunci pentru că ăla este frumosul”, a spus acesta.