Dorian Popa, reacție neașteptată după ce i s-a cerut certificatul verde: Ăsta e viitorul

Cei care urmăresc activitatea din mediul online a lui Dorian Popa, au aflat că vloggerului i s-a cerut certificatul verde COVID la un restaurant din Capitală.

Acesta le-a povestit fanilor că domnișoarei care trebuia să îi ceară certificatul care să ateste că este fie vaccinat, fie testat, fie a trecut prin boală îi era rușine să facă acest lucru, motiv pentru care Dorian Popa a considerat că este important să transmită celor care îl urmăresc că nu este nimic rușinos în a cere sau a prezenta certificatul verde.

„Am oprit să mănânc și eu ceva și, oficial, este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat.

Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Ăsta e viitorul!”, a spus Dorian Popa pe contul lui de Instagram.

Amintim că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu miercuri, 22 septembrie, motiv pentru care s-au reintrodus anumite măsuri. Printre acestea se numără și prezentarea certificatului verde care să ateste dacă te-ai vaccinat, dacă ai un test negativ pentru coronavirus sau dacă ai trecut prin boală.

Artistul este pro-vaccinare

Dorian Popa s-a vaccinat în luna aprilie a acestui an și a împărtășit cu toată lumea faptul că este pro vaccinare. La acea vreme, artistul le spunea fanilor săi că l-au luat emoțiile la clinică, subliniind că este un lucru normal.

Acesta mai spunea că este important ca regulile să fie respectate cu rigurozitate pentru a merge spre ”normalitate”.

„M-au luat emoțiile. Astăzi sunt la clinică și mă voi vaccina.O să completez toate actele pe care trebuie să le completez. O să vedeți și cum fac vaccinul, dar o să mă vedeți pe mine, pentru că trebuie să respectăm cu rigurozitate regulamentul.

Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, la normalitate. Este normal să am emoții, pentru că e un pas important în viața mea”, spunea Dorian Popa la acea vreme.