Tragedie în România! Un pieton a fost acroșat de un autoturism în România

Accidentul a avut loc în apropierea localităţii teleormănene Măldăeni, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Centrul Infostrafic mai spune că la momentul producerii accidentului traficul rutier s-a desfăşurat alternativ, pe un sens, pe perioada cercetării la faţa locului. În urma accidentului, o persoană și-a pierdut viața vineri dimineața.

O adolescentă a murit în Maramureș

În județul Maramureș, două autoturisme s-au ciocnit pe DN 18. În urma ciocnirii, o adolescentă a murit și alți doi tineri au fost grav răniți.

Potrivit Poliţiei Judeţene Maramureş, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Borşa, care circula dinspre Borşa înspre Moisei, s-a ciocnit lateral cu o maşină condusă din sens opus de un bărbat de 28 de ani din Berbeşti.

„În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borşa, pasageră pe locul din dreapta faţă al unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16, respectiv 24 de ani, aflaţi şi ei în calitate de pasageri în acelaşi autoturism. Totodată a fost rănit uşor şi şoferul de 28 de ani”, arată sursa citată.

Accident și în Focșani

Poliția Județeană Vrancea informează că în jurul orei 1:20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi printr-un apel la 112 despre faptul că pe Drumul Naţional 2 (E 85), pe centura municipiului Focşani a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR şi un autoturism. Cele trei persoane din autoturism s-au stins din viață în urma impactului.

În zona producerii accidentului, traficul s-a desfăşurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focşani-Buzău.

Şoferul TIR-ului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii făcând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața în Prahova

Un tânăr de 16 ani a decedat, în noaptea de joi spre vineri, după ce autoturismul pe care acesta îl conducea pe un drum forestier ce face legătura între Tabla Buţii şi comuna Ceraşu s-a răsturnat.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova spune că  în autovehiculul răsturnat se aflau doi adolescenţi de 16 ani din comuna Ceraşu care se întorceau de la monumentul Eroilor de la Tabla Buţii.
Cel care se afla la volan a fost prins sub autoturism, fiind declarat decedat, iar pasagerul a fost transportat la spital.

Sursa foto: Pixabay