Trei persoane au decedat în urma unui impact dintr-o mașină și un tir. Polițiștii efectuează cercetări

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, polițiștii au fost anunțați print-un apel la 112 despre un accident între un tir și un autoturism.

„În cursul nopţii, la ora 1,20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe DN 2 – E85, pe centura municipiului Focşani, în zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir şi un autoturism. În urma coliziunii, cele trei persoane din autoturism au decedat”, a transmis IPJ Vrancea.

Toate cele trei persoane cu vârste între 18 şi 30 de ani au suferit leziuni fatale

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, toate cele trei persoane cu vârste între 18 şi 30 de ani „au suferit leziuni incompatibile cu viaţa în urma impactului dintre cele două autovehicule.”

De asemenea, oamenii legii informează că șoferul tirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului şi acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

O altă tragedie a avut loc în România

Amintim că o fată în vârstă de 15 ani și-a pierdut viața în această noapte. Tânăra a fost victima unui accident fatal între două BMW-uri, ce a avut loc în Borșa, județul Maramureș.

Tânăra era din comuna Moisei și se afla în mașina condusă de iubitul ei, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Accidentul s-a produs pe DN18, pe raza oraşului Borşa, după ce maşina în care se afla fata de 15 ani a derapat într-o depășire.

Astfel, maşina s-a răsucit pe șosea și a fost spulberată de un alt BMW, model X6. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost distrus în totalitate, iar tinerii aflați în interior au fost zdrobiți.

Sursa foto: Dreamstime