Tragedie fără margini într-un oraș din România! O fată de doar 15 ani a fost zdrobită de două mașini

Tânăra era din comuna Moisei și se afla în mașina condusă de iubitul ei, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Accidentul s-a produs pe DN18, pe raza oraşului Borşa, după ce maşina în care se afla fata de 15 ani a derapat într-o depășire.

Astfel, maşina s-a răsucit pe șosea și a fost spulberată de un alt BMW, model X6. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost distrus în totalitate, iar tinerii aflați în interior au fost zdrobiți.

Trei persoane au fost găsite inconștiente la fața locului

Pompierii de la Descarcerare, medicii SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Maramureş au găsit în total trei persoane inconștiente.

Mai apoi, pompierii s-au străduit zeci de minute să scoată victimele din mașinile zdrobite. Totuși, medicii nu au mai putut face nimic pentru fata în vârstă de 15 ani, din comuna Moisei. Alte două victime, găsite inconștiente, au fost resuscitate la locul accidentului.

Oamenii aflați la fața locului au încercat să îi readucă la viaţă

Până la când au sosit specialiștii, oamenii aflați la fața locului le-au acordat răniților primul ajutor şi au încercat să îi readucă la viaţă. Cele două victime care au putut fi resuscitate au fost transportate în stare critică la spital.

În urma tragicului eveniment, polițiștii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul din cauza căruia tânăra a murit iar cei doi se află în stare gravă la spital.

Sursă foto: Dreamstime