Compania Măr SRL din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, producătorul de vin deţinut de familia Isărescu, a terminat anul 2020 cu un profit net de aproape 1,9 milioane de lei, mai mult decât dublu față  de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Acesta a fost anul cu cel mai mare profit înregistrat vreodată de compania lui Isărescu. În 2019, compania înregistrase un profit net de 846.599 lei. Compania este manageriată de fiul guvernatorului, Mugurel Costin Isărescu.

Pe de altă parte, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 5,2 milioane de lei, mai mare cu un milion de lei faţă de anul precedent. Compania a avut în medie 22 de salariaţi, mai arată datele publice.

La Drăgăşani, familia Isărescu deţine atât circa 40 de hectare de viţă-de-vie, cât şi o cramă şi o pensiune cu sală de degustare.

Vinurile realizate de Casa Isărescu se găsesc în reţelele de magazine Annabella, Auchan, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro şi Selgros, conform datelor de pe site-ul companiei. Crama produce vinuri din soiurile Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Crâmpoşie selecţionată, Tămâioasă Românească, Merlot, Negru de Drăgăşani şi Syrah.