Florin Cîțu în locul lui Mugur Isărescu, la BNR? Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, susține că Premierului i se pregătește o nouă funcție.

Diaconu este sceptic cu privire la rămânerea lui Cîțu în fruntea Guvernului după Congresul care va avea loc în PNL pe parcursul acestui an.

Florin Cîțu în locul lui Mugur Isrărescu, la BNR? E împins în față de Alina Gorghiu

”Operațiunea “Cîțu reloaded”

Să tot fie vreo două luni de când în laboratoare se lucrează cu râvnă la o nouă imagine pentru Cîtu Florin Vasile (așa cum apare în actele LOR)!

Ne scoate din pandemie, ne vaccinează performant, nu crește taxele, nu taie pensii/salarii oricât de speciale ar fi, e alintatul piețelor financiare de unde ia bani cu toptanul la dobânzi “avantajoase”, se bate cu “ioropenii“ pentru PNRR, se plimbă singur în parc (cu santinelele deghizate în arbuști), ba chiar și-a reamintit că e rocker anti-“aerian” (foo/ufo-fighters)…

În fapt, aceeași “prăduitori “/securistoizi din presa mainstream, care se mai încolonaseră în spatele multora, inclusiv al duamnei Dăncilă, s-au pus pe treaba. Miza?…alegerile din PNL.

Nu vă grăbiți sa trageți vreo concluzie.

Nu îl va bate pe Ludovic niciodată în lupta din partid! Dar, împins în față de Alina, soția prietenului lui, cu imaginea rebrenduită, va cere la schimb funcția mult râvnită: guvernator BNR.

Intre timp aceeași prieteni lucrează să îl consacre pe Mugur Isărescu drept turnător de poliție politică… și uite așa va se va elibera sinecura!

Pariază cineva contrariul?”, a scris Gelu Diaconu marți pe Facebook.

Orban forțează congresul

Trebuie precizat că Ludovic Orban ar vrea ca 15 septembrie să fie data organizării congresului PNL, dată până la care să fie organizate alegeri în filiale.

El are toate motivele să se grăbească, pentru că fiecare moment care trece îi erodează autoritatea și șansele în favoarea celui mai probabil contracandidat la șefia partidului, Florin Cîțu.

Mai ales că, în recenta sa vizită la Cluj, liderii liberali Boc și Tișe s-au disociat explicit, chiar ostentativ, de actualul președinte al PNL.

Sursă foto: INQUAM Photos, Cornel Putan.