Conform datelor consultate de capital.ro, episodul de aseară din Las Fierbinți a avut o audiență pe care o mai vedeau finalele de la Românii au talent. Paradoxal, asta în timp ce pe posturile de știri se consuma criza politică în care România tocmai a intrat. Mai precis, PRO TV a avut aseară o audiență de aproape 13 puncte de rating, (12,7, mai precis), pe publicul Național, mai mult decât dublu față de posturile concurente și infinit mai mult față de posturile de știri, care au băltit într-o audiență de maximum 2,2 puncte de rating la acea oră.

De asemenea, PRO TV a avut un share de aproape 30%, ceea ce înseamnă că aproape o treime din televizoare erau deschise pe Las Fierbinți de la PRO TV, fapt ce scoate în evidență dezinteresul românilor față de clasa politică din România.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

„Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, domnul Stelian Ion”, a declarat Cîţu, miercuri, la Guvern.

Vicepremierul Dan Barna a declarat, miercuri seară, că premierul Florin Cîţu nu poate conduce un Guvern, motiv pentru care ar trebui să demisioneze, acuzându-l totodată de „cinism şi rea voinţă”.

„Florin Cîţu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puţin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoţii nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cîţu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Şi asta pentru că înşală cu cinism şi rea voinţă aşteptările unui electorat care a cerut altceva. Florin Cîţu trebuie să plece”, a scris Barna pe Facebook, după declaraţia premierului privind revocarea ministrului Justiţiei.