În ce stare se află Monica Anghel? Artista face dezvăluiri după ce s-a infectat cu COVID: E ca și cum ai fi bătut rău de tot

Monica Anghel spune că se simte bine în momentul de față și mai are de stat în casă încă o săptămână.

„În momentul acesta mă simt bine, am o tuse. Sunt bine. Mai am de stat în casă încă o săptămână. Se spune că atunci când te simți mai bine începi să te machiezi.

Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații.

Ce simptome am avut? Ca atunci când ai o gripă teribilă, ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot. Nu am avut complicații. A fost o variantă ușoară a acestui virus.

Sunt bine! Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine”, a declarat Monica Anghel în emisiunea Exclusiv VIP.

Este vaccinată cu ambele doze

Amintim că, în urmă cu o săptămână, Monica Anghel a anunțat pe pagina sa de Facebook că are COVID-19, chiar este vaccinată cu ambele doze. În acest context, artista le-a recomandat oamenilor să aibă grijă de ei.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut COVID… aveți grijă de voi”, a scris Monica Anghel pe pagina sa de Facebook.

În ultima vreme, tot mai multe vedete au fost infectate cu noul coronavirus. Printre ele se numără Adela Popescu, Radu Vâlcan, Florin Ristei, Viorica de la Clejani, Elena Merişoreanu, Theo Rose, Irinel Columbeanu, Ilona Brezoianu.