Marcel Pavel, despre starea de sănătate a Monicăi Anghel: Mi-a zis că e ok

Marcel Pavel a declarat recent că a vorbit la telefon cu Monica Anghel și că aceasta i-a spus că este ok. Cu toate acestea, artistul spune că nu știe mai multe detalii.

El a adus aminte că atunci când a fost și el bolnav de coronavirus, lumea îl înjura și spunea că este plătiti să spună că s-a îmbolnăvit. Marcel Pavel spune că nu este de joacă cu această boală, fiind una ”foarte perversă”.

„Ce știu despre Monica este și ce știți voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta.

Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint.

Nu e de glumit. E o nenorocire de virus. Eu am fost printre primii mediatizați și am fost atacat. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă ușoară. Ține legătura cu medicul ei cu siguranță și urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc”, a declarat Marcel Pavel, pentru fanatik.ro.

Cum se simte artista după ce s-a infectat

Recent, într-o postare pe pagina personală de socializare, Monica Anghel a declarat că este infectată cu noul coronavirus. Cântăreața a mărturisit că s-a vaccinat cu ambele doze împotriva SARS-CoV-2, dar cu toate acestea tot a fost confirmată pozitiv.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, artista susține că dacă nu era vaccinată probabil ar fi făcut o formă mult mai gravă de COVID. Totodată, ea a mai precizat că în prezent se află acasă, fiind monitorizată de medicul ei.

În ceea ce privește diagnosticul, Monica Anghel susține că în primă fază a crezut că este răcită, după un concert pe care l-a avut la Alba Iulia. Ea a mai adăugat că s-a gândit să facă un test rapid, iar după ce a primi rezultatul i-a contactat pe toți cei cu care a intrat în contact.

”Sunt pentru prima oară în această situație, am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin pe data de 5 aprilie. Înțeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă.

Sunt acasă, totuși fiind acasă sunt monitorizată de medicul meu […].Eu am crezut că este o răceală pentru că săptămâna trecută am avut un concert la Alba-Iulia și a fost în aer liber, a plouat și m-am gândit că am răcit, doar că eu sunt un om foarte responsabil și am considerat să fac un test rapid. A ieșit pozitiv, din păcate.

Am luat legătura cu toți oamenii cu care am intrat în contact săptămâna trecută, din fericire toți au ieșit negativ”, a mărturisit Monica Anghel pentru Antena Stars.